Du behöver

  • 0.75 dl parmesanost (gärna parmesan reggiano)
  • 1 st vitlök krossad
  • 0.5 st gul lök finhackad
  • 1 dl hackad persilja
  • 0.5 msk konjak enkel
  • 1 st äggula
  • salt
  • svartpeppar
  • lövbiff
  • smör
  • 1 st böngroddar (280 g)
  • 1 st röd paprika strimlad
  • persilja grovklippt
  • 0.5 msk konjak enkel

Gör så här

1
Blanda parmesanosten med löksorterna, persilja, konjak och äggula. Salta och peppra köttet.

2
Fördela parmesanröran och vik ihop köttet till börsar. Stek dem

3
i smör. Ta upp köttet och häll böngroddarna i fettet efter köttet

4
tillsammans med paprikan och persiljan. Salta, peppra och tillsätt konjaken.

5
Hetta upp och servera tillsammans med köttet.