Du behöver
- 0.75 dl parmesanost (gärna parmesan reggiano)
- 1 st vitlök krossad
- 0.5 st gul lök finhackad
- 1 dl hackad persilja
- 0.5 msk konjak enkel
- 1 st äggula
- salt
- svartpeppar
- lövbiff
- smör
- 1 st böngroddar (280 g)
- 1 st röd paprika strimlad
- persilja grovklippt
- 0.5 msk konjak enkel
Gör så här
1
Blanda parmesanosten med löksorterna, persilja, konjak och äggula. Salta och peppra köttet.
2
Fördela parmesanröran och vik ihop köttet till börsar. Stek dem
3
i smör. Ta upp köttet och häll böngroddarna i fettet efter köttet
4
tillsammans med paprikan och persiljan. Salta, peppra och tillsätt konjaken.
5
Hetta upp och servera tillsammans med köttet.