Du behöver
- 1 pkt torskfilé (400 g) djupfryst
 - 1 st gul lök
 - 1 st äpple syrligt
 - 0.5 dl salta jordnötter
 - 2 dl crème fraîche
 - 2 tsk fransk senap
 - salt och peppar
 
Gör så här
                Tina fisken så att den går att skära i skivor. Smörj en ugnssäker form. Skala och hacka löken. Skölj, kärna ur och tärna äpplet. Hacka jordnötterna. Blanda lök-, äppel- och jordnötshack med crème fraiche och senap. Salta och peppra. Lägg fisken i formen och bred blandningen över. Tillaga mitt i ugnen i 225°C, ca 30 min. Servera med curryris och en grönsallad.
            
	
                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.