Du behöver
- 1 pkt (500 g) passerade tomater
- 1-2 stjälkar selleri
- 2 skalade vitlöksklyftor
- 1 msk olivolja
- salt, vitpeppar
- 1 burk (400 g) vita bönor utan sås
- 4 portionsfiskar eller rejäla filéer
- vetemjöl
- salt, vitpeppar
- 4 timjankvistar
- olja att steka i
Gör så här
1
Sjud tomaterna med skivad selleri och vitlök 10 minuter under lock. Purea med stavmixer. Blanda i olja, salta, peppra. Värm och servera bönorna separat. Fjälla eller flå hela, urtagna fiskar. Vänd dem, eller filéerna, i mjöl blandat med salt och peppar. Lägg timjan i hela fiskar, strö bladen ovanpå filéer.
2
Stek i olja 3-5 minuter på varje sida. Servera bums.
Du behöver
-
ingredients does not have any rows