Du behöver

  • 1 pkt (500 g) passerade tomater
  • 1-2 stjälkar selleri
  • 2 skalade vitlöksklyftor
  • 1 msk olivolja
  • salt, vitpeppar
  • 1 burk (400 g) vita bönor utan sås
  • 4 portionsfiskar eller rejäla filéer
  • vetemjöl
  • salt, vitpeppar
  • 4 timjankvistar
  • olja att steka i

Gör så här

1
Sjud tomaterna med skivad selleri och vitlök 10 minuter under lock. Purea med stavmixer. Blanda i olja, salta, peppra. Värm och servera bönorna separat. Fjälla eller flå hela, urtagna fiskar. Vänd dem, eller filéerna, i mjöl blandat med salt och peppar. Lägg timjan i hela fiskar, strö bladen ovanpå filéer.

2
Stek i olja 3-5 minuter på varje sida. Servera bums.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows