Du behöver

  • 1 st burk krossade tomater (400 g)
  • 1 tsk paprikapulver + 1 tsk vatten
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 st frysta potatistärningar
  • 1 msk basilika fryst

Till serveringen:

4 st citronbitare (fiskpinnar med citron i paneringen)
tomatskivor
salladslök ringar av

Gör så här

1
Häll tomatkrosset i en kastrull. Koka upp. Smaka av med paprikapulver utrört i vatten, salt och peppar. Lägg i frysta potatistärningar och koka upp igen. Koka 2-3 minuter tills potatistärningarna är mjuka. Smaka av med basilika (man kan även välja tomatkross med basilika för att slippa tillsätta extra).

2
Servera denna såsiga potatis till fiskbitarna som steks enligt anvisning på förpackningen.

Tillagningstid
20 minuter
Portioner
2 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows