Du behöver

  • 1 (ca 150 g) morot, skuren i bitar
  • 1 bit (ca 80 g) palsternacka, skuren i tärningar
  • 1 bit (ca 100 g) kålrot, skuren i tärningar
  • 1 (ca 100 g) potatis, skuren i tärningar
  • 100 g rimmat fläsk, skuret i tärningar
  • 1 msk honung
  • 1 msk soja
  • salt
  • svartpeppar
  • ev dill

Gör så här

1
Koka rotsakerna i vatten i cirka 10 minuter. Bryn fläsket. Blanda rotsakerna med fläsket i stekpannan. Bryn en aning. Häll på honung och soja. Låt småputtra vidare cirka 10 minuter eller tills rotsakerna börjar mjukna. Salta och peppra.

2
Lägg upp på tallrik och pryd med dillvippa.


Kommentar:
Här är ett av våra budgetrecept! Fler hittar du på länkarna här bredvid.