Du behöver

  • 50-75 g glasnudlar
  • 2 morötter
  • 1 purjolök
  • 1 salladskålhuvud
  • 1 msk olja
  • 300 g rostbiff
  • 1 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk sesamolja eller sesamfrön
  • Till servering:
  • sweet chilisås

Gör så här

1
Koka upp vatten och salt till nudlarna. Tag av kastrullen, rör ner nudlarna och låt dem dra under lock i 3 minuter. Spola dem i kallt vatten.

2
Skala morötter, skölj purjon och salladskålen och strimla allt. Hetta upp en rymlig stekpanna, häll i oljan och stek morötterna under omrörning några minuter. Tillsätt lök och kål och stek

3
ytterligare ett par minuter. Ta upp grönsakerna.

4
Strimla köttet och stek det härligt brunt runt om. Krydda med salt, peppar och vitlök. Lägg i grönsakerna och nudlarna och värm allt. Smaksätt med sesamolja eller sesamfrön och servera med sweet chilisås.