Du behöver
- 4 st fläskkotletter
 - 4 dl köttbuljong
 - 2.5 msk japansk soja
 - 1.5 tsk timjan eller färska timjankvistar
 - 1 st vitlöksklyfta pressad
 - 3.5 st svartpepparkorn
 - 1.5 st lökar skivade gula
 
Att äta till:
                                                                potatisklyftor                       med skal – från frysdisk
                                                                broccolibuketter                       kokta  och morotsstavar
                                    
Gör så här
1
                Klipp jack i fettranden på kotletterna så att de inte blir skålformade när de kokas, utan håller sig platta. Koka upp buljongen med övriga ingredienser i en låg, vid panna. Lägg i kotletterna och låt dem sakta sjuda under lock 10-15 minuter.
            
2
                Värm potatisen i ugnen, koka broccoli och morötter under tiden.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







