Du behöver
- 3 st ägg
- 1 3/4 dl strösocker
- 1.5 dl vetemjöl
- 1.5 tsk bakpulver
- 3 msk kakao
- 1.5 msk vatten
- kokosflingor
Kokossmet:
                                                              200 g vit choklad
                                                              1 dl vispgrädde
                                                              2 dl kokosflingor
                                    
Gör så här
1
                Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och kakao och rör försiktigt ner det i äggsmeten. Rör ner vattnet.
            
2
                Klä en långpanna (30 x 40 cm) med kakplåtspapper. Bred ut smeten över hela långpannan. Strö kokos över smeten. Grädda i ugnens mitt i 225 graders värme i cirka 7 minuter. Vänd upp kakan på ett nytt bakplåtspapper. Låt svalna något.
            
3
                Bryt chokladen till kokossmeten i mindre bitar och lägg den i en rymlig skål. Koka upp grädden och häll den varm över chokladen så att den smälter. Rör ner kokosen.
            
4
                Dela kakan längs med och bred på kokossmeten. Rulla ihop och låt kallna i kyl eller frys. Skär rullarna i centimetertjocka skivor när de är kalla.
            

 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            






