Du behöver

  • 3 st ägg
  • 1 3/4 dl strösocker
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 1.5 tsk bakpulver
  • 3 msk kakao
  • 1.5 msk vatten
  • kokosflingor

Kokossmet:

200 g vit choklad
1 dl vispgrädde
2 dl kokosflingor

Gör så här

1
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, bakpulver och kakao och rör försiktigt ner det i äggsmeten. Rör ner vattnet.

2
Klä en långpanna (30 x 40 cm) med kakplåtspapper. Bred ut smeten över hela långpannan. Strö kokos över smeten. Grädda i ugnens mitt i 225 graders värme i cirka 7 minuter. Vänd upp kakan på ett nytt bakplåtspapper. Låt svalna något.

3
Bryt chokladen till kokossmeten i mindre bitar och lägg den i en rymlig skål. Koka upp grädden och häll den varm över chokladen så att den smälter. Rör ner kokosen.

4
Dela kakan längs med och bred på kokossmeten. Rulla ihop och låt kallna i kyl eller frys. Skär rullarna i centimetertjocka skivor när de är kalla.