Du behöver
- 2 1/4 dl vetemjöl + lite till utbaket
- 1/2 dl strösocker
- 100 g smör
- 1 msk cointreau
- Glasyr:
- 1 apelsin, rivet skal och saft
- ca 2 1/2 dl florsocker
- 2 msk cointreau
Gör så här
1
                Arbeta ihop en smidig deg av vetemjöl, socker, smör och cointreau. Låt degen vila en stund i kylskåp.
            
2
                Rulla ut degen till en rulle. Dela den i bitar. Rulla varje del till en sträng som formas till en kringla.
            
3
                Grädda kakorna i 180 graders ugnsvärme cirka 10 minuter eller tills kakorna är gyllenbruna och lätta att lyfta från plåten.
            
4
                Blanda apelsinskal, saft, florsocker och cointreau. Doppa kringlorna i glasyren och låt dem rinna av på ett galler.
            

 
                             
                             
                            









 
                             
                             
                             
         
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            











 
                             
                             
                            







 
                             
                             
                            






