Du behöver

  • 400 g champinjoner färska
  • 10 g margarin
  • vitpeppar
  • salt
  • 150 g skinka eller kassler
  • 1 st vitlöksklyfta stor hackad
  • 1 st burk krossade tomater
  • 1 st piri piri torkad
  • svartpeppar
  • 2 msk färsk basilika
  • 45 g creme bonjour skogssvampost

Gör så här

1
Stek svampen med matfettet till fin färg. Krydda med vitpeppar och salt. Blanda ner den strimlade skinkan samt den finhackade vitlöken och låt detta fräsa en stund. Fyll på med en burk krossade tomater. Krydda med en krossad piri-piri samt svartpeppar.

2
Låt detta puttra på svag värme medan pastan kokar. Precis innan man häller såsen över pastan strimlas färsk basilika över såsen. På toppen klickas osten.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte har provlagats av Icakurirens matredaktion.