Du behöver
- 212.5 g lax rökt i tunna skivor
 - 1 dl kesella mager
 - 1 st färskost
 - 2.5 msk riven pepparrot
 - 2 krm salt
 - 1 st knippe gräslök
 
Gör så här
1
                Lägg laxskivorna lite omlott på ett plastfolieark. Rullen ska bli 35-40 cm lång.
            
2
                Blanda kesella, färskost, pepparrot och salt. Hacka gräslöken. Bred ut ostmassan över hela laxarket och strö på gräslöken. Rulla ihop, svep om plasten ordentligt och lägg rullen kallt.
            
3
                Skär upp den med vass kniv i ett par cm tjocka skivor före servering.
            
	
                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Passar utmärkt till kräftskivan. Se nedan för fler tillbehör.