Skicka in ditt allra bästa recept!
Vår matskribent Kerstin Svensson lagar upp utvalda rätter efter inskickat recept. Maten blir fotograferad och publicerad i Icakuriren.
Mejla favoriten@icakuriren.se
Skriv ”Läsarfavoriten”,
Icakuriren, 205 07 Malmö.
Obs! Glöm inte att bifoga telefonnummer och en bild på dig själv.
Vinn vacker duk!

Publicerade recept får en vacker blå/vit duk i paisley-mönster, värde 300 kr.
4 portioner
Du behöver
Pajbotten
- 300 g råriven potatis
- 3 msk rapsolja
- 1 krm salt
- ½ krm peppar
Fyllning
- 300 g kokta rödbetor
- 2 dl crème fraiche
- 2 ägg
- 250 g keso
- ½ dl skuren gräslök
Servering
- Lufttorkad skinka
- Sallad
Ugn: 250°, 175°
Gör så här
- Pajbotten: Blanda riven potatis med olja, salt och peppar och tryck ut i en smord pajform. Grädda i 20 minuter i 250°. Låt svalna något.
- Fyllning: Sänk ugnsvärmen till 175°. Skala och dela rödbetorna i klyftor och lägg dem i pajskalet.
- Vispa ihop crème fraiche, keso och gräslök och häll i formen. Grädda i 30 minuter. Garnera med gräslök och servera med lufttorkad skinka och sallad.







































