Du behöver
- 1 msk olivolja
 - 1 tsk citronsaft
 - honung några droppar
 - 2 tsk kapris helst små
 - 1 msk pistagenötter grovt hackade
 - salt
 - svartpeppar nymald
 - olja neutral till att steka i
 - pilgrimsmussla Antingen 4 stora eller 8 små
 
Gör så här
1
Blanda olivolja, citronsaft, honung, kapris och pistagenötter till en dressing. Smaka av med salt och svartpeppar.
2
Hetta upp en stekpanna med olja och stek musslorna hastigt. Det går också bra att grilla dem.
3
Lägg upp musslorna på en tallrik och slå dressingen över. Servera genast.

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








– Supergott och lättlagat. Jag bjuder gärna mina barn på den här rätten. De gillar pilgrimsmusslor, säger Britt-Marie Nilsson från Eskilstuna.