Du behöver

  • 0.5 st purjolök
  • olja att steka i
  • 2 dl vatten
  • 1 st buljongtärning
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 250 g broccolibuketter
  • 3 dl gröna ärtor
  • 8 st potatis (ca 400 g)
  • 0.5 dl hackad dill
  • 400 g fisk (t ex lax och torsk)
  • salt

Gör så här

1
Stek purjolöken mjuk i en kastrull. Häll i vatten, buljongtärning och grädde och låt koka upp.

2

3
Tillsätt broccoli, ärtor och potatis och låt allt bli varmt. Rör i hackad dill, spara gärna några kvistar till dekoration.

4

5
Tillsätt fisken sist och låt puttra i några minuter tills fiskköttet är genomkokt. Smaka av med salt och dekorera med dillkvistar.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 443, Fett 20 g, Kolhydrater 28 g, Fibrer 8 g