Du behöver

Muffinssmeten:

4 st ägg
6 dl socker
4 tsk vaniljsocker
2 krm salt
8 msk kakao
3 dl mjöl
200 g smält smör
30 st folieformar

Fyllningen:

150 g smör
3 tsk vetemjöl
6 msk socker
6 tsk kakao
1.5 dl mjölk
1.5 dl vispgrädde

Gör så här

1
Sätt ugnen på 200 grader.

2

3
Vispa ägg och socker och blanda ner de övriga ingredienserna. Klicka ut smeten i formarna, ca 1 msk per form. Ställ dem på en plåt och in i ugnen i 10-12 minuter.

4

5
Smällt smöret till fyllningen i en kastrull. Tillsätt mjölk, socker och kakao. Rör om till en slät smet. Häll i mjölk och grädde och låt koka ihop tills det tjocknat, ett par minuter. Låt svalna lite och häll sedan i formarna, fyll inte formarna ända upp utan lämna kvar så det blir en liten kant runt. Ställ dem sedan i frysen och låt stelna. Plocka fram strax innan servering och servera gärna med lite bär och vispad grädde,de smakar bäst lite halvtinade.