Du behöver

  • 5 st gelatinblad
  • 2 st tonfisk burkar i vatten
  • 2 st crabsticks (200 g)
  • 3 msk kaviar
  • 0.5 dl dill fint skuren
  • 0.5 dl gräslök fint skuren
  • 2 dl citronmajonnäs
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • salt och vitpeppar

Topping

räkor
citronklyftor
dill
stenbitsrom

Gör så här

1
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.

2
Blanda alla övriga ingredienser i en matberedare. Krama ur gelatinbladen och smält dem försiktigt i en kastrull med

3
1 msk vatten. Rör ut gelatinet i lite av smeten och blanda sedan noga ned i hela smeten.

4
Klä en form med gladpack och häll i smeten. Låt stå kallt, gärna över natten.

5
Stjälp upp och garnera med färska räkor, citronklyftor, dill och röd stenbitsrom.