Du behöver
- 5 st gelatinblad
- 2 st tonfisk burkar i vatten
- 2 st crabsticks (200 g)
- 3 msk kaviar
- 0.5 dl dill fint skuren
- 0.5 dl gräslök fint skuren
- 2 dl citronmajonnäs
- 1 dl matlagningsgrädde
- salt och vitpeppar
Topping
räkor
citronklyftor
dill
stenbitsrom
Gör så här
1
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter.
2
Blanda alla övriga ingredienser i en matberedare. Krama ur gelatinbladen och smält dem försiktigt i en kastrull med
3
1 msk vatten. Rör ut gelatinet i lite av smeten och blanda sedan noga ned i hela smeten.
4
Klä en form med gladpack och häll i smeten. Låt stå kallt, gärna över natten.
5
Stjälp upp och garnera med färska räkor, citronklyftor, dill och röd stenbitsrom.