Du behöver

  • 4 portioner tagliatelle
  • 300 g blandad svamp
  • 3 schalottenlökar
  • 1 msk olivolja
  • 150 g saganaki
  • 100 g machésallad
  • 1 kruka basilika
  • 1 citron

Gör så här

1
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

2
2. Ansa svampen under tiden pastan kokar, skär i bitar och hacka löken. Fräs svamp och lök i olja.

3
3. Fräs saganakin på hög värme utan att röra den, cirka två och en halv minut på varje sida. Skär osten i bitar efter att den är stekt. Blanda med svamp, machésallad och basilika.

4
4. Blanda allt med pastan i pastakastrullen.

5
5. Skär citronen i klyftor och servera till.


Kommentar:
Citron innehåller mycket C-vitamin och bioflavonoider.

473 KCAL PER PORTION
19 g protein, 16 g fett, 61 g kolhydrater