Du behöver
- 4 portioner tagliatelle
- 300 g blandad svamp
- 3 schalottenlökar
- 1 msk olivolja
- 150 g saganaki
- 100 g machésallad
- 1 kruka basilika
- 1 citron
Gör så här
1
1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
2
2. Ansa svampen under tiden pastan kokar, skär i bitar och hacka löken. Fräs svamp och lök i olja.
3
3. Fräs saganakin på hög värme utan att röra den, cirka två och en halv minut på varje sida. Skär osten i bitar efter att den är stekt. Blanda med svamp, machésallad och basilika.
4
4. Blanda allt med pastan i pastakastrullen.
5
5. Skär citronen i klyftor och servera till.
Citron innehåller mycket C-vitamin och bioflavonoider.
473 KCAL PER PORTION
19 g protein, 16 g fett, 61 g kolhydrater