Du behöver

  • 2 förpackningar Kronfågel DELi Kycklingbröstfilé med grillad paprika
  • 800 g potatis
  • 4 endiver
  • Rivet skal av en apelsin
  • Olja till stekning
  • Salt och peppar
  • Tillbehör
  • Sallad
  • Apelsin till garnering

Gör så här

1
Dra av plasten och sätt in kycklingen i ugnen enligt anvisning på förpackningen. Skrubba potatisen och skär i skivor. Lägg dem på bakpappersklädd långpanna, ringla över olja och blanda så alla ytor blir täckta med olja. Strö över flingsalt, nymald svartpeppar och apelsinskal. Sätt in i 225° C och stek i 12-15 min. Dela endiverna i fyra delar på längden. Pensla dem med olja och krydda med salt och peppar. Ta ut potatisen och lägg dem över, låt steka ytterligare 10-15 min.

2
Smaklig måltid!