Du behöver

  • 2 port. fullkornspasta (eller quinoapasta)
  • 0,5 msk olivolja
  • 2 salladslökar, tunt skivade
  • 150 g ostronskivling, delad
  • 8 cocktailtomater, delade
  • 1 orange paprika, skivad
  • 10 sparrisar, delade i bitar
  • 3 msk basilika, fint strimlad
  • salt och svartpeppar
  • Att servera till:
  • 150 g ruccolasallad, 1 avocado, 10 cm strimlad purjolök, 2 msk lätt creme fraiche, 1 msk pressad citron

Gör så här

1
1. Koka pastan.

2

3
2. Värm oljan i en panna och fräs lök och svamp någon minut.

4

5
3. Tillsätt tomat och paprika och fräs ytterligare några minuter. Tillsätt sparris och basilika, salta och peppra. Servera med tillbehören.


Kommentar:
ENERGI: 421 kcal per portion
E%: 15 procent protein, 39 procent fett, 46 procent kolhydrater