Du behöver
- 2 port. fullkornspasta (eller quinoapasta)
- 0,5 msk olivolja
- 2 salladslökar, tunt skivade
- 150 g ostronskivling, delad
- 8 cocktailtomater, delade
- 1 orange paprika, skivad
- 10 sparrisar, delade i bitar
- 3 msk basilika, fint strimlad
- salt och svartpeppar
- Att servera till:
- 150 g ruccolasallad, 1 avocado, 10 cm strimlad purjolök, 2 msk lätt creme fraiche, 1 msk pressad citron
Gör så här
1
1. Koka pastan.
2
3
2. Värm oljan i en panna och fräs lök och svamp någon minut.
4
5
3. Tillsätt tomat och paprika och fräs ytterligare några minuter. Tillsätt sparris och basilika, salta och peppra. Servera med tillbehören.
ENERGI: 421 kcal per portion
E%: 15 procent protein, 39 procent fett, 46 procent kolhydrater