Du behöver

  • 1 paket fryst kolja- eller sejfilé, 400 g
  • 2 skivor magert stekfläsk
  • 300 g (5–6 dl) frysta potatistärningar
  • 5 dl frysta (Thai)wokgrönsaker
  • 1 msk citronsaft
  • 1 krm grovmalen svartpeppar
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2–1 dl vatten
  • 2 dl creme fraiche
  • grönsallad

Gör så här

1
1. Halvtina fiskblocket och skär det i fyra skivor.

2
2. Skär bort svålen och tärna fläskskivorna. Stek i en teflonpanna på medelvärme. Lägg efter en stund ner potatis och wokgrönsaker och vänd dem med fläskbitarna.

3
3. Lägg fiskskivorna på potatis och grönsaker. Häll citronsaften på fisken, peppra och salta. Häll vatten i pannan och lägg på lock. Koka 8–10 minuter tills fiskskivorna är vita rakt igenom. Servera med creme fraiche och en grönsallad.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 425, Fett 25 g, Kolhydrater 36 g, Fibrer 5 g