Du behöver

  • 360 g farfallepasta
  • 4 skiva laxfilé à 125 g, färsk
  • 2 msk smör
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 0.5 dl crème fraîche
  • 2 msk wasabi
  • 0.5 st citron saften av
  • 0.5 st zucchini (150 g) tärnad
  • 20 cm purjolök (50 g) fint strimlad
  • 50 g bladspenat

Gör så här

1
1. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

2
2. Stek laxen i smöret ett par minuter på varje sida. Smaka av med salt och peppar.

3
3. Blanda creme fraiche, wasabi och citronsaft och vänd ner i pastan tillsammans med zucchini, purjolök och bladspenat.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 648, Fett 26 g, Kolhydrater 67 g, Fibrer 4 g.