Du behöver

  • 4 kycklingklubbor (lår + ben)
  • (2 tsk olja)
  • 1 brk green curry-sås (Mrs Cheng)
  • (1 1/5 msk ljus majsenaredning)
  • 1 näve färska korianderblad
  • 4 portioner couscous
  • 1 dl russin
  • 2 tsk olja
  • 2 (orange) paprikor
  • 8–12 syltlökar

Gör så här

1
Skölj av klubborna, torka på kökspapper. Bryn dem eventuellt i aningen olja, salta och peppra runt om. Lägg i vid gryta, tillsätt den färdiga såsen. Koka upp och låt puttra under lock 20–25 minuter. Red av såsen om du tycker den är för tunn. Strimla koriandern, den ska i såsen vid servering.

2
Bered couscous efter paketets instruktion, blanda i russin och salt med det kokande vattnet och en skvätt olja. Rör om med gaffel så snart grynen har svällt färdigt. Hal–vera och ta ur paprikorna, fyll dem med russincouscous och syltlök.


Kommentar:
Näringsvärde: Kcal 538, Fett 17 g, Kolhydrater 58 g, Fibrer 5 g