Du behöver

  • 3 salladslökar, strimlade
  • 3 paprikor, gärna i olika färger, tärnade
  • 1 dl majs
  • 1 dl chilisås
  • 2 msk olja
  • 1 msk rödvinsvinäger
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 huvud isbergssallad, strimlat
  • 4 tortillabröd, värmda
  • 300 g rökt fisk, skinn- och benfri

Gör så här

1
1 Blanda lök, paprika och majs i en skål.

2
2 Tillsätt chilisås, olja, vinäger, salt och peppar.

3
3 Fördela salladen och paprika­röran på tortillabröden.

4
4 Placera ut fisken. Rulla ihop bröden och servera.


Kommentar:
Näringsvärde
Kcal 500
Fett 10 g
Kolhydrater 50 g
Fibrer 4 g