Du behöver

  • 500 g köttfärs av nöt, fläsk eller blandfärs
  • 1 msk rapsolja
  • 1/2–1 röd chili, finhackad
  • 1 röd paprika, i bitar
  • 1 gul paprika, i bitar
  • 1 zucchini, skivad
  • 1 rödlök, skivad
  • 2 tsk hackad ingefära på burk eller 1 msk riven färsk
  • 2 msk japansk soja
  • 2 msk fisksås
  • saft av lime
  • salt
  • ris eller nudlar till servering

Gör så här

1
Bryn färsen i en stor stekpanna med olja. Tillsätt chilin och fräs med den ett par minuter.

2
Tillsätt grönsakerna och stek i ytterligare 3–4 minuter.

3
Smaksätt med inge­fära, soja, fisksås, lime­saft och salt. Späd med ett par matskedar vatten om du tycker det är för torrt.

4
Servera med ris eller nudlar.