Du behöver
- 500 g köttfärs av nöt, fläsk eller blandfärs
- 1 msk rapsolja
- 1/2–1 röd chili, finhackad
- 1 röd paprika, i bitar
- 1 gul paprika, i bitar
- 1 zucchini, skivad
- 1 rödlök, skivad
- 2 tsk hackad ingefära på burk eller 1 msk riven färsk
- 2 msk japansk soja
- 2 msk fisksås
- saft av lime
- salt
- ris eller nudlar till servering
Gör så här
1
Bryn färsen i en stor stekpanna med olja. Tillsätt chilin och fräs med den ett par minuter.
2
Tillsätt grönsakerna och stek i ytterligare 3–4 minuter.
3
Smaksätt med ingefära, soja, fisksås, limesaft och salt. Späd med ett par matskedar vatten om du tycker det är för torrt.
4
Servera med ris eller nudlar.