Du behöver

Olivpesto:

150 g gröna oliver urkärnade
0.5 dl basilika hackad
1 dl riven parmesanost
0.5 st vitlöksklyfta pressad
1 dl olivolja
svartpeppar

Parmesanpotatis:

1.5 kg färskpotatis skrubbad
2 msk smör
1.5 dl riven parmesanost
0.5 dl bladpersilja hackad
flingsalt

Lammkotletter:

10 st lammkotletter dubbla
olivolja till pensling
salt, svartpeppar

Gör så här

1
Olivpesto

2
Hacka oliverna fint, blanda med basilika, ost, vitlök och olja. Smaka av med peppar.

3

4
Parmesanpotatis

5
Koka potatisen och slå bort vattnet. Vänd ihop den med smör, parmesan och persilja.

6
Strö flingsalt över.

7

8
Lammkotletter

9
Pensla kotletterna med olivolja, salta och peppra. Grilla 2–3 minuter på varje sida. Servera med tillbehören.