Du behöver
- 4 bakpotatisar
- 500 g blandade ätfärdiga bönor
- 1/2 limefrukt
- 1 tsk olivolja
- svartpeppar
- flingsalt
- 200 g färskost
- 2 msk riven pepparrot
- 1/2 dl finstrimlad bladpersilja
- 1/2 tsk salt
- 1–2 duttar kajennpeppar
- 400 g rökt fårlår eller liknande
Gör så här
1
1 Tvätta potatisarna och kryssa dem på ena sidan. Mikra cirka 4 x 4 minuter på full effekt tills de är helt genomfärdiga.
2
2 Skölj burkbönorna. Vänd dem försiktigt med limesaft,
3
olja, peppar och salt i en bunke.
4
3 Blanda färskosten med pepparrot och persilja. Smaka av med salt och kajennpeppar.
5
4 Servera potatisarna med ostklick till, med bönor och rökt kött bredvid.