Du behöver

  • 150-200 g kasslerrökt kycklingfilé
  • 1 paprika eller en halva vardera av gul och röd
  • 1 liten gul lök
  • 1/2 burk (227 g) krossad ananas
  • 1/2 msk japansk soja
  • 1 tsk olja
  • pepparmix
  • 2 portionsbröd
  • Att servera till:
  • ugnsstekt klyftpotatis, 150 g per portion
  • sallad
  • färsk frukt

Gör så här

1
1. Skär kycklingkasslern i cirka 1/2 cm tjocka skivor.

2
2. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i tunna klyftor.

3
3. Krydda kycklingkasslern med lite pepparmix. Stek köttet hastigt i lite olja. Ta upp det.

4
4. Stek paprikan och löken någon minut. Tillsätt väl avrunnen ananas. Rör om och smaksätt med soja.

5
5. Värm portionsbrödet cirka 10 sekunder i mikrovågsugn.

6
6. Varva kycklingkasslern och grönsaksröran på brödet.

7
7. Servera direkt med sallad och ät en färsk frukt efter.