Du behöver
Pajdeg:
                                                              4 dl vetemjöl
                                                              1 krm salt
                                                              100 g smör                       eller margarin
                                                              1 dl kesella
                                                              1 msk vatten 
Fyllning:
                                                              1 st purjolök                       stor
                                                              1 msk olivolja
                                                                tapenade                       ca 1/2 burk à 135 g
                                                              8 st tomater                       medelstora
                                                              2.5 dl ost                       riven lagrad
                                                              200 g fetaost
                                                              0.5 dl vitlöksklyftor                       (ca 40 g)
                                                              8 st oliver
                                                                salt                       pepparmix
                                                              1 tsk timjan
                                                              1 st körsbärstomater                       kvist
                                    

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Tips!
Pajskalet kan förberedas och gräddas i förväg och frysas. Den som inte tål gluten kan byta vetemjölet mot samma mängd fin glutenfri mjölmix baserad på vetestärkelse och som innehåller mjölk, till exempel Semper mix.