Du behöver
- 4 stora (gula) paprikor
 - 4 portioner kokt kallt fullkornsris
 - 200 g färska kantareller eller champinjoner
 - 75 g chevreost
 - 2 msk strimlad slätpersilja
 - 1 krm svartpeppar
 - 500 g kycklinglårfilé
 - salt, vitpeppar
 - 2 dl ajvar relish
 
Gör så här
1
                Tvätta paprikorna och skär toppen av dem. Ta ur kärnor och hinnor. Jämna botten på frukterna så de kan stå upprätt i stor, lätt smord ugnsform.
            
2
                Blanda ris med ansad och skivad svamp, finsmulad ost, persilja och peppar i en bunke. Fördela blandningen i paprikorna och lägg hattarna på dem. Ansa kycklingfiléerna, salta och peppra dem och lägg dem bredvid paprikan i formen. Späd ajvarsåsen med ett par matskedar vatten, skeda den över kycklingen och ställ formen i 200 grader varm ugn, 25–30 minuter.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







