Du behöver

  • ca 200 g tagliatelle, eller spagetti
  • 2 msk grön pesto
  • 1 msk kapris
  • 1 liten rödlök, fint strimlad
  • 1 liten gul paprika, fint strimlad
  • 1 msk creme fraiche
  • 1 msk gräddfil
  • lite salt och grovmalen svartpeppar
  • 300 g strimlad kyckling
  • 1 tsk olivolja
  • Garnityr:
  • färsk basilika
  • Tillbehör:
  • färsk frukt

Gör så här

1
Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.

2
Blanda grön pesto, kapris, rödlök och paprika i en rymlig bunke. Tillsätt creme fraiche och gräddfil. Rör försiktigt om och smaka av med salt och grovmalen svartpeppar.

3
Stek bitarna av kyckling i en stekpanna med lite olivolja tills kycklingen är stekt helt igenom.

4
Servera pastan toppad med den krämiga peston tillsammans med stekt kyckling. Avsluta middagen med färsk frukt.