Du behöver
- 3 st vitlöksklyftor hackade
 - 1 tsk garam masala
 - 1 tsk kanel
 - 1 krm chilipulver
 - 3 msk olivolja
 - 2 st tomater (helst italienska)
 - 1 st honung dryg msk flytande
 - salt
 - svartpeppar
 - 1 st burk kikärter sköljda och avrunna
 - 0.5 st citron saften
 - 1 kruka basilika grovhackad
 
Tillbehör
                                                                naanbröd                       eller chapatibröd
                                                                yoghurt                       grekisk  att toppa med
                                    
Gör så här
1
                Fräs vitlök och kryddor i oljan.
            
2
                Tillsätt tomater och honung. Smaka av med salt och peppar.
            
3
                Tillsätt kikärterna. Låt puttra några minuter.
            
4
                Mosa hälften av kikärterna med hjälp av en gaffel. Vänd ner citronsaft och basilika.
            
5
                Servera med bröd och yoghurt.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







