Du behöver

  • 100 g choklad mörk med ca 70 % kakaohalt
  • 75 g smör
  • 2 st äggulor
  • 3 msk socker
  • 1 msk vetemjöl
  • 100 g hallon djupfrysta

Garnering:

hallon
mynta eller citronmeliss

Gör så här

1
Smält chokladen tillsammans med smöret i en kastrull på svag värme. Vispa äggulorna med sockret. Tillsätt chokladen och mjölet och rör till en jämn smet. Fördela smeten i 4 ugnssäkra, väl smorda portionsformar. Fördela nästan alla hallonen i formarna, spara några till garnering.

2
Grädda formarna mitt i ugnen i 225 grader 6-8 minuter.

3
Servera formarna med den varma, lite kletiga muffinsen direkt, med vaniljglass till.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows