Du behöver
- 1 dl vatten
 - 3/4 dl vetemjöl
 - 250 g rått fiskkött (valfri sort)
 - 2 ägg
 - 1-2 krm salt
 - 1 krm svartpeppar
 - 50 g smör, smält, avsvalnat
 - Tillbehör
 - klippt gräslök
 - kallrökt lax
 - räkor eller kräftstjärtar
 - citron
 
Gör så här
1
                Koka vatten och mjöl till en tjock gröt. Låt kallna. Kör fiskköttet i mixern tillsammans med äggen. Blanda med gröten. Smaka av med salt och peppar.
            
2
                Rör ner smöret. Fördela färsen i smorda formar (2 dl). Ställ formarna i vattenbad. Täck med aluminiumfolie. Grädda i 200 graders ugnsvärme i 45 minuter. Bjud bollarna varma, ljumma eller kalla. Rulla dem i gräslök och toppa med lax och skaldjur.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







