Du behöver

  • vatten
  • salt
  • ca 150 g morot, skalad och skuren i stänger
  • ca 150 g svartrötter, skalade och skurna i stänger
  • ca 75 g lufttorkat nötkött (Bresaola exempelvis)
  • Vinägrett
  • 1 msk olja
  • 1 tsk vinäger
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm strösocker
  • timjan, finhackad
  • persilja, finhackad
  • Tillbehör
  • extra timjan
  • bröd
  • frukt

Gör så här

1
Koka upp vatten och lite salt.

2
Lägg i morotsbitarna och låt koka ca 10 minuter.

3
Tillsätt svartrotsbitarna och låt koka ytterligare ca 10 minuter.

4
Lägg upp på tallrik tillsammans med köttet och den ihopblandade vinägretten.

5
Servera med extra krydda, bröd och frukt.