Du behöver

  • ca 400 g (2/3 paket à 600 g) fryst blandning wok+rice Indonesiskt
  • 1 block fryst torsk- eller sejfilé, ca 300 g
  • 1 msk pressad citron
  • 25 g kryddat smör, chili & lime

Gör så här

1
Riv två stora sjok av bakplåtspapper eller smörgåspapper. Fördela den frysta ris- och grönsaksblandningen på var sitt papper. Halvtina fiskblocket och skär det i fyra bitar på snedden (fiskblock finns även fryst i portionsförpackningar om 140 g). Lägg fisken ovanpå grönsaksblandningen. Droppa citron över fisken. Toppa med en klick kryddsmör. Vik upp papperet runt om ingredienserna och bind om med ett snöre.

2
Koka upp lite vatten i en traktörpanna. Lägg i paketen och täck med lock. Sjud paketen cirka 15 minuter tills fisken är genomkokt, vit rakt igenom. Servera med (havs)salt och peppar från kvarn samt var sin citronklyfta.