Du behöver

  • 400 g fläskfile
  • 1 påse (ca 40 g) orientalisk marinad
  • 200 g champinjoner
  • 1 bit, ca 15 cm squash
  • smör eller margarin till stekning
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 125 g bredbar vitlöksost
  • 1 dl köttbuljong (tärning + vatten)
  • salt,peppar
  • 400 g valfri pasta

Gör så här

1
1. Tärna köttet och lägg i marinaden. Marinera minst 1 timme i kylskåpet.

2
2. Skiva svampen och tärna squashen. Stek svamp och squash i matfett i en stekpanna tills det mjuknat. Tag upp på ett fat så länge.

3
3. Låt marinaden rinna av och stek köttet i matfett i stekpannan till det fått fin färg.

4
4. Tillsätt svamp, squash och rör om. Häll på grädden. Smällt i osten och späd med buljongen.

5
5. Låt koka samman någon minut och smaka av med salt och peppar.

6
Servera till nykokt het pasta.