Du behöver

  • 1.5 st gelatinblad
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk strösocker
  • 75 g vit choklad

Hallonkaramell:

0.5 st vaniljstång
200 g hallon till garnering
1 dl strösocker
0.5 dl vitt vin torrt
0.5 dl vatten

Gör så här

1
Blötlägg gelatinbladen. Koka upp grädde och socker. Häll vätskan över den vita chokladen och de urkramade gelatinbladen. Rör om och sila eventuellt. Fördela i fyra glas.

2

3
Börja därefter med hallonkaramellen.

4
Dela och skrapa ur fröna ur vaniljstången. Blanda alla ingredienser och låt koka cirka 10 minuter. Sila. Låt svalna och toppa sedan pannacottan med karamellen strax före servering. Garnera med hallon.

Portioner
4 portioner

Du behöver

    ingredients does not have any rows

Gör så här

instructions does not have any rows