Du behöver
- 400 g flÀskfilé
- 1.5 msk olivolja
- 400 g wokgrönsaker frysta
- 1 st burk kidneybönor ca 400 g, naturella
- 1 dl ananas konserverad i bitar
- 1 dl ananasjuice
- 1 st taco spice mix
- 0.5 st chilifrukt finhackad
Tillbehör:
sallad
nachochips
Gör sÄ hÀr
1
Putsa och strimla flÀskfilén. VÀrm upp oljan och frÀs strimlorna. TillsÀtt wokgrönsakerna och frÀs vidare tills allt kÀnns mjukt och klart. LÀgg i bönor, ananas och juice samt kryddmixen och den finhackade chilifrukten. Rör om och lÄt allt puttra i cirka 5 minuter. Servera med sallad och lite nachochips.
2
Lite smalare!
3
Hoppa över nachochipsen.
Ur den egna lunchlÄdan vet du vad du fÄr och styr sjÀlv smak och nyttighet. Enklaste sÀttet att fixa mat till lÄdan Àr att laga lite mer till middag.