Du behöver

  • 400 g flĂ€skfilĂ©
  • 1.5 msk olivolja
  • 400 g wokgrönsaker frysta
  • 1 st burk kidneybönor ca 400 g, naturella
  • 1 dl ananas konserverad i bitar
  • 1 dl ananasjuice
  • 1 st taco spice mix
  • 0.5 st chilifrukt finhackad

Tillbehör:

sallad
nachochips

Gör sÄ hÀr

1
Putsa och strimla flÀskfilén. VÀrm upp oljan och frÀs strimlorna. TillsÀtt wokgrönsakerna och frÀs vidare tills allt kÀnns mjukt och klart. LÀgg i bönor, ananas och juice samt kryddmixen och den finhackade chilifrukten. Rör om och lÄt allt puttra i cirka 5 minuter. Servera med sallad och lite nachochips.

2
Lite smalare!

3
Hoppa över nachochipsen.


Kommentar:
Ur den egna lunchlÄdan vet du vad du fÄr och styr sjÀlv smak och nyttighet. Enklaste sÀttet att fixa mat till lÄdan Àr att laga lite mer till middag.