Du behöver
- 1 st burk krabbkött 340 g
 - 2 st djupfrysta havsmixpinnar à 120 g
 - 0.5 dl majonnäs eller gräddfil
 - tabasco några droppar
 - 1 st röd chilifrukt
 - 3 st minibaguetter (finns frysta)
 
Gör så här
1
                Öppna krabburken och kontrollera att det inte finns broskbitar i. Tina havsmixpinnarna.
            
2
                Finfördela krabbköttet och havsmixpinnarna tillsammans i en matberedare. Blanda försiktigt i majonnäsen till lagom fast konsistens. Ta mer majonnäs om smeten blir för hård. Krydda med några stänk tabasco. Strimla chilin nålfint. Blanda i strimlorna. (Få om man inte vill ha krabbröran för stark, fler för ökad styrka.)
            
3
                Skär minibaguetterna i 18 cm-tjocka skivor. Klicka ut krabbröran.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            








Tapas i norra Spanien är som minibakelser – men utan sötma.