Du behöver
- 1 st röd paprika
- 1 st paprika gul
- 1 st grön paprika
- 1 st lök stor
- 300 g ananas konserverad
- 1 st hönsbuljongtärning
- 3 msk curry
- 3 dl mellangrädde
- 2 dl mjölk
- 4 msk mjölk till redning
- 200 g skalade räkor
Gör så här
1
Hacka paprikorna och löken och fräs i en gryta. Hacka ananasen och lägg i. Smula ner buljongtärningen och rör i curryn. Låt fräsa ihop en liten stund. Häll i grädde, 2 dl mjölk och lite ananasspad. Koka upp. Vispa ihop redningen och häll i. Koka upp och låt småkoka i 5 minuter.
2
Lägg sist i räkorna men låt inte koka, då blir räkorna sega. Servera med ris.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.