Du behöver

  • 1 st röd paprika
  • 1 st paprika gul
  • 1 st grön paprika
  • 1 st lök stor
  • 300 g ananas konserverad
  • 1 st hönsbuljongtärning
  • 3 msk curry
  • 3 dl mellangrädde
  • 2 dl mjölk
  • 4 msk mjölk till redning
  • 200 g skalade räkor

Gör så här

1
Hacka paprikorna och löken och fräs i en gryta. Hacka ananasen och lägg i. Smula ner buljongtärningen och rör i curryn. Låt fräsa ihop en liten stund. Häll i grädde, 2 dl mjölk och lite ananasspad. Koka upp. Vispa ihop redningen och häll i. Koka upp och låt småkoka i 5 minuter.

2
Lägg sist i räkorna men låt inte koka, då blir räkorna sega. Servera med ris.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.