Du behöver

  • 1 stor tomat
  • 1 liten purjolök
  • 200 g färska champinjoner
  • margarin
  • 250-300 g lövbiff
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 75 g ädelost
  • 1 tsk fransk senap
  • 1 örtbuljongtärning
  • 1 tsk basilika
  • 1 tsk paprika
  • salt, peppar
  • 2 msk maizenaredning

Gör så här

1
Hacka tomaten, skär purjon i slantar och skiva champinjonerna. Fräs purjo och svamp i litet margarin och lägg över i en gryta. Strimla lövbiffen, stek den hastigt och lägg över i grytan. Tillsätt grädden, mosad ost och resten av ingredienserna utom redningen.

2
Låt koka några minuter, red av med maizenan.

3
Servera med pasta.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.