Du behöver

  • 300 g fläskfilé
  • 2 kabanossenkorvar
  • 15 champinjoner
  • 1 paket bacon
  • 1 burk pastasås Napoli
  • 2 vitlökar
  • 1 buljongtärning
  • 1 aubergine
  • 1 zucchini
  • 3 msk ketchup
  • 1 mozzarellaost
  • salt
  • peppar
  • färsk pasta

Gör så här

1
Skär fläskfilén och korven i bitar och bryn. Bryn champinjonerna och klipp ner och bryn bacon i samma panna som köttet. Häll över pastasåsen och pressa ner vitlöken. Lägg i buljongtärningen och låt puttra 1 timme.

2
Skär ned auberginen och zucchinin och häll i ketchupen. Lägg i halva osten och låt puttra en halvtimme. Smaka av.

3
När rätten är klar, skär ned resten av osten och servera med färsk pasta.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.