Du behöver
- 300 g fläskfilé
- 2 kabanossenkorvar
- 15 champinjoner
- 1 paket bacon
- 1 burk pastasås Napoli
- 2 vitlökar
- 1 buljongtärning
- 1 aubergine
- 1 zucchini
- 3 msk ketchup
- 1 mozzarellaost
- salt
- peppar
- färsk pasta
Gör så här
1
Skär fläskfilén och korven i bitar och bryn. Bryn champinjonerna och klipp ner och bryn bacon i samma panna som köttet. Häll över pastasåsen och pressa ner vitlöken. Lägg i buljongtärningen och låt puttra 1 timme.
2
Skär ned auberginen och zucchinin och häll i ketchupen. Lägg i halva osten och låt puttra en halvtimme. Smaka av.
3
När rätten är klar, skär ned resten av osten och servera med färsk pasta.
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.