Du behöver

  • 5 st schalottenlökar
  • 4 st kycklingfiléer
  • smör
  • 200 g tomater soltorkade i ört- och vitlöksås
  • 5 dl crème fraîche
  • 2 st vitlöksklyftor
  • matlagningsvin en skvätt vitt
  • salt lite
  • rosépeppar hel

Gör så här

Stek hackad lök och strimlade kycklingfiléer. Häll över dem i en kastrull. Häll över oljan och örterna som de soltorkade tomaterna har legat i och skär tomaterna i små bitar som du sedan också lägger i kastrullen. Tillsätt crème fraîche, pressad vitlök, vin, salt och rosépeppar samt smaka av. Låt det hela koka upp under omrörning och låt sedan sjuda i cirka 10 minuter. Servera med spaghetti och sallad.


Kommentar:
Det här är ett läsarrecept som inte är provlagat av Icakurirens matredaktion.
Välj pasta som passar vid eventuell allergi.