Du behöver
- 700 g färskpotatis
- 250 g grön sparris
- 1 msk smör
- 2 salladslökar
- 1 färsk rödlök
- 8 rädisor
- 1 riven vitlöksklyfta
- 2 msk vitvinsvinäger
- 2 msk olivolja
- Salt, peppar
- 2 msk hackad persilja
- 1 dl crème fraiche
- 1 dl grovriven parmesanost
Gör så här
Skrubba och koka potatisen. Häll av vattnet och ånga den torr.
Bryt av den nedersta biten på sparrisen och dela sparrisen i bitar. Stek den mjuk i smör.
Skölj och skiva salladslök och rödlök. Skiva rädisorna.
Blanda vitlök, vinäger, olja, salt och peppar i en stor skål.
Vänd i potatis, sparris, salladslök, rödlök och rädisor. Toppa med persilja, klickar av crème fraiche och riven parmesanost.