Du behöver

  • 2 st marängbottnar
  • 4 st ägg
  • 2 msk strösocker
  • 5 dl vispgrädde
  • 1 st nutella burk ca 400 gram

Gör så här

1
Separera gulorna från vitorna. Vispa vitorna med 1 msk strösocker till ett fast skum (välj en rostfri bunke för bästa resultats).

2
Vispa gulorna med 1 msk strösocker tills det blir fluffigt. Vispa grädden för sig i en egen skål.

3
Lägg en marängbotten i en form med löstagbar kant ca 24 cm i diameter. Krossa den andra marängbotten.

4
Vänd försiktigt ihop äggvisp, grädde, vitorna och den krossade marängen. Värm nutellan lite i micron så den blir lite rinnig och ringla ner den i smeten.

5
Häll smeten i formen över den hela marängbotten.

6
Ställ tårtan i frysen i minst 4 timmar eller över natten.