Du behöver

  • 2 st gula lökar
  • 600 g torskfilé fryst
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 st crème fraîche
  • svartpeppar
  • salt
  • 1 tsk dragon torkad
  • 1 tsk torkad timjan

Tillbehör:

potatis kokt
tomatsallad
citrondressing

Gör så här

1
Hacka lökarna och fräs i smör i en ganska trång gryta. Blanda creme fraiche, tomatpuré, dragon och timjan med löken.

2
Lägg de halvtinade fisk-bitarna i grytan. Låt sjuda i cirka 10 minuter tills fisken är tillagad. Smaka av med salt och peppar. Servera gärna med kokt potatis och en grönsallad med tomater och citrondressing.


Kommentar:
– Alla jag har bjudit på fisken har tyckt om den, hälsar Inger. Hon brukar också lägga till en grönsallad med tomater och citrondressing.