Du behöver
- 2 burkar (à 400 g) kidneybönor
 - en handfull urkärnade gröna oliver
 - 1–2 orange paprikor
 - 2 mogna avokador
 - 1 1/2 dl matyoghurt
 - flingsalt, svartpeppar
 - 1–2 citroner, det yttersta rivna skalet
 - 200 g halloumi
 
Gör så här
1
                Skölj i genom bönorna i sil tills de inte skummar längre. Låt rinna av väl. Blanda på tallrik med oliver och skivad paprika.
            
2
                Halvera och kärna ur avokadorna, lägg en halva på varje tallrik. Smaksätt yoghurten med 3/4 tsk flingsalt och 1–2 krm nymalen peppar. Blanda i citronriv. Fördela såsen i avokadoskålarna eller portionsskålar.
            
3
                Skiva halloumin och grilla på båda sidor i het grillpanna, servera till bönsalladen.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







