Du behöver
- 200 g kantareller rensade
 - 2 msk smör till stekning
 - 0.5 st gul lök finhackad
 - 1 st vitlöksklyfta finhackad
 - 1 st rött äpple
 - 2 dl crème fraîche
 - 1 dl ost (prästost, svecia eller västerbottensost)
 - 2 msk hackad dill (spara lite till garnering)
 - salt och nymalen svartpeppar
 
Gör så här
1
                Hacka kantarellerna i mindre bitar och stek gyllene i olja och smör. Tillsätt lök och vitlök på slutet och stek ytterligare 2 minuter, ställ åt sidan och låt svalna.
            
2
                Skär äpplet i bitar om en halv centimeter och blanda med creme fraiche. Tillsätt kantarellerna (spara gärna några till garnering), ost och dill och smaka av med salt och peppar. Häll upp i en skål och garnera med lite dill och kantareller.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







