Du behöver
- 1.5 dl vispgrädde
 - 1 st mascarponeost (250 g)
 - 0.75 dl florsocker
 - rivet skal (det yttersta gula)
 - 1 st citron saften av 1/2 citron
 - 1 dl lemon curd
 - 250 g björnbär färska eller frysta
 - myntablad
 
Servering
biscotti eller knaprig kaka
Gör så här
1
                Vispa grädden medeltjock. Tillsätt mascarponeost, florsocker samt skal och saft av citron, vispa snabbt ihop till en jämn smet.
            
2
                Lägg över i en serveringsskål. Rör lemon curden mjuk och klicka ner i desserten. Dra lite försiktigt med en sked genom curden, den ska inte blandas in helt.
            
3
                Ställ i frysen i cirka 1 timme. Garnera med björnbär och myntablad. Servera med en liten biscotti eller kaka.
            

                            
                            
                            









                            
                            
                            
        
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            
                            











                            
                            
                            







                            
                            
                            







