Du behöver

  • 1 msk olivolja
  • 10 cm squash
  • 1 gul lök
  • 1–2 vitlöksklyftor
  • 1 gul paprika
  • 2 tomater
  • 4 soltorkade tomater
  • 1 msk olja från burken med soltorkade tomater
  • 1 msk citronsaft
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • nymalen svartpeppar
  • flingsalt

Gör så här

1
1. Hetta upp oljan och fräs squash, grovhackad lök och vitlök på medelhög värme i ca 5 min.

2

3
2. Tillsätt övriga ingredienser som grovhackas utom paprikan som finhackas. Stek allt ca 10 min eller tills det mesta av vätskan har kokat in. Smaka av med salt och peppar.


Kommentar:
112 KCAL PER PORTION Á 150 G
E% 7 procent protein, 72 procent fett, 20 procent kolhydrater